Vi lanserar mina sidor

26 June, 2015

Start » Nyheter » Vi lanserar mina sidor

Det har efterfrågats utav er kunder att man ska kunna logga in och kunna se detaljer om sitt lån och fakturor.

Så nu är den här, Mina sidor. När du loggar in på våra sidor kan du se en översikt över dina ansökningar, se den kontaktinformation vi har på dig, betalningar på dina fakturor, hur du har skött dig tidigare och så kan du enkelt meddela oss om önskemål direkt via mina sidor.

För att få tillgång till mina sidor måste du ha lånat tidigare och använder då ett av dina fakturnummer som lösenord. Du kan även logga in om du nyligen har skickat in en ansökan och då anger du ditt lånenummer som du kan få ta del av kundtjänst. Detta lånenummer kommer även bli ditt fakturanummer om vi betalar ut till dig.

Hur ser det ut då?

Översikt
ÖversiktEX
Dina lån
lanoversiktEX

Vi kommer att lägga in mer funktioner inom kort där du kan söka ett lån direkt och få ännu mera information och möjligheter.

Logga in på mina sidor