Trygga lån hos Expresskredit

22 August, 2014

Start » Nyheter » Trygga lån hos Expresskredit

Vi på Expresskredit vill att du ska vara trygg när du tar ett lån hos oss, och har därför mer ingående förklarat vad ett lån innebär och hur det hanteras. 

Ansökan och identifikation

Processen att låna pengar startar genom att du tar kontakt med oss, antingen via vår hemsida, via SMS eller via din smartphone. För att lånet ska godkännas måste vi ska säkerställa din identitet. Det kan du göra antingen via E-leg eller bankID, via Nordea personkonto, genom att skicka en giltig kopia på din ID-handling samt lönespecifikation eller kontobevis. Du kan också ansöka genom ett vi skickar ett bekräftelsebrev till dig som du sedan bekräftar med ett SMS eller direkt på hemsidan. Det snabbaste sättet för att din ansökan ska hanteras är att använda sig av E-leg/Bank-ID, det är också gratis. Om du inte har tillgång till E-leg eller bank-ID kan du kontakta din bank för att få hjälp att aktivera detta.

Kreditbedömning och utbetalning

När vi har säkerställt att du är du, gör vi en fullständig kreditbedömning. Kreditbedömning innebär att vi ser till dina tidigare lån, eventuella skulder, inkomst och de möjligheter du har att betala tillbaka ditt lån. Efter att allt är klart kommer pengarna att betalas ut till dig. Vi strävar alltid efter att betala ut pengar till våra kunder så snart som möjligt.

Du är alltid välkommen med frågor

Expresskredit är ett säkert låneföretag som ser till att du kan låna pengar vid behov. Samtliga ansökningar som kommer in till oss behandlas med sekretess, och vi är alltid så diskreta som möjligt. Har du några funderingar eller känner en osäkerhet över att ta lån kan du alltid kontakta oss för att få rådgivning. Du har också alltid möjlighet att kontakta vår kundservice om du har frågor om ett befintligt lån, antingen per telefon eller via mejl. Titta gärna in under fliken “frågor och svar” också, kanske kan du hitta svaret på din fråga där.