Snabblån

Med vårt snabblån kan du låna upp till 30 000 kr och använda pengarna till det du behöver för tillfället. Du betalar sedan för de pengar du faktiskt använt. Delbetala eller betala tillbaka allt, du bestämmer.

Säkert Flexibel kreditkonto

Jag vill ta ut

Betala 350 kr/månad


Minst belopp att betala är 6 % av din skuld eller 350 kronor, vilket som är högst.

 Första förfallodatum den 28:e
 Månadsränta 3,28 %
 Uppläggningsavgift 320 kr
 Uttagsavgift 49 kr
 Aviavgift 35 kr

Se förhandsinformation (SEKKI)

Uppläggningsavgiften debiteras endast en gång vid start av ditt konto. Uttagsavgift debiteras varje gång du väljer att ta ut pengar ur ditt kreditkonto. Aviavgiften debiteras i samband med att en faktura skapas den 14:e om du har kredit utnyttjat.

Vi tillämpar en nyttjandegräns på vårt kreditkonto så om du är en ny kund hos oss kan du få en limit på upp till 30 000 kronor men tills du har visat återbetalningsförmåga kan du endast utnyttja 10 000 kronor innan första återbetalningen. För varje faktura som du betalar i tid höjs din nyttjande nivå med 5 till 10 000 kronor per steg förutsatt att du fortfarande är kreditvärdig.

Lånebelopp
1 000 kr
Betala minst
350 kr/månad
1 000
15 000
30 000

Flexibelt att göra uttag och återbetala

Över 10 års erfarenhet av kreditgivning

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Saknar du våra tidigare lån? Använd vår flexibla kontokredit och betala av snabbt, du bestämmer själv hur länge du vill behålla pengarna.

Kreditgräns: 5 000 - 30 000 SEK. Minsta månadskostnad 6 % av total skuld eller 350 kr, vilket som är högst. Uppläggningsavgift 320 kr, Uttagsavgift 49 kr, Aviavgift 35 kr, Månadsränta 3,8 %, Nominell årsränta 39,3 %. Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor är 56,73 % som återbetalas i tolv månader, varav elva betalas med lägsta belopp och den tolfte månaden resterande skuld, totalkostnad 20 996 kronor.

Vad tycker de som har lånat?

Ansök om snabblån och kontokredit

Hur gör man för att ansöka om snabblån?.

Fyll i vårt formulär

Identifiera dig via BankID

Få ditt besked

Snabblån och kontokredit hos Expresskredit

På Expresskredit erbjuder vi snabblån & kontokrediter som inte kräver varken garantier eller borgen av dig som låntagare. Hos Expresskredit kan du fylla i vår ansökan om snabblån direkt här på vår hemsida, har du lånat av oss tidigare kan du även söka via telefon.

Vi erbjuder dig som privatperson att flexibelt låna upp till 30 000 kr och vi har som mål att erbjuda dig marknadens bästa och tryggaste snabblån. Många av våra kunder använder vårt snabblån till att lösa situationer där man tillfälligt har brist på pengar eller där man helt enkelt behöver en liten buffert till det oförutsedda. Ansökan är gratis och du kan i lugn och ro gå över kostnaderna för lånet och efter ansökan får du ett förhandsbesked direkt på din skärm.

Pausa din betalning

Hos Expresskredit kan vi erbjuda dig en paus ifrån din månadsbetalning.

  • När du behöver använda pengar till annat
  • Två betalningsfria månader per år

Läs om betalningsfri månad

Delbetalning eller betala på ditt sätt

Du väljer själv hur långsamt eller snabbt du vill betala ditt lån på hos oss.

  • Betala minst 6 % av din skuld eller 350 kronor
  • Amortera extra när du vill

Läs om betalningsplaner

Vad är Expresskredit?

Expresskredit är flexibel kontokredit på upp till 30 000 kronor där beskedet kommer snabbt och du enkelt kan styra din egen kredit på vår hemsida.

Kreditkort på nätet

Vårt snabblån fungerar precis som ett kreditkort men på nätet

Enkel prissättning

Precis som ett kreditkort betalar du endast för utnyttjat belopp

Alltid tillgängligt

Krediten är alltid tillgänglig, du kan nå den genom mina sidor från mobilen eller datorn

Ansök nu

Varför ska du välja Expresskredit?

Expresskredit white logo

Flexibel kredit

Vår produkt är flexibel när det gäller att betala tillbaka och hur du kan använda ditt lånebelopp. När du ansöker om en kredit hos får du ett kreditutrymme på upp till 30 000 kronor. Du kan själv välja hur mycket du vill använda av utrymmet. Du betalar endast ränta på det belopp du har använt.

Flexibel återbetalning

När du har tagit ut det belopp som du behöver betalar du det minsta beloppet per månad via autogiro, som är 6 % av total skuld eller 350 kronor via. Vilket som är högst av dem två. Men du kan också välja att betala av krediten snabbare eller helt och hållet lösa hela skulden när du vill utan kostnad.

Ansökan utan krångligt formulär

Ansökan hos oss är helt kostnadsfritt då inga extra ansökningskostnader tillkommer. Vi har även gjort vårt bästa att göra hela processen så enkel som möjligt utan krångliga avtal eller formulär.

Anonymitet och ingen UC

Ansökan och krediten hos oss är anonym. Vi behandlar din ansökan med högsta möjliga sekretess och ingen kan få reda på att du har en kredit hos oss om de inte har tillgång till din e-postadress. Vi använder oss inte av UC så vår kreditupplysnings påverkar inte din kreditvärdighet. Har du Kivra kommer även kreditupplysnings kopian dit.

Etablerad aktör på marknaden

Expresskredit har funnits på den svenska marknaden sedan 2008 och har under dess tid beviljat krediter till tusentals nöjda kunder. Vi har även tillstånd att bedriva konsumentkreditgivning av Finansinspektionen och lyder under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket.

Detta är expresskredit

Expresskredit är en långivare som funnits länge på marknaden. Vi har gott om goda recensioner när det kommer till hur vi sköter vår låneservice, vilket får oss att fortsätta i samma riktning med gott mod. Vår tjänst etablerades redan under våren 2007, då snabblån var något nytt i Sverige. Kreditgivare är GF Money Consumer Finance AB, en leverantör av flera moderna, finansiella lösningar till privatpersoner. Efter drygt tio år i branschen vet vi hur ett snabblån blir säkert att ansöka om – och en privat angelägenhet utan någon annans inblandning.

Tydlighet är en dygd

Kärnvärden sedan start har varit flexibla snabblån med tydliga villkor, snabbt besked huruvida snabblånet blivit godkänt eller nekat av våra handläggare – liksom funktionalitet i användandet av tjänsten.

Det ska inte vara otydligt eller krångligt att förstå sig på våra erbjudanden och våra krav för att bli godkänd som låntagare.

En privat angelägenhet

Vi frågar som regel aldrig vad du ska ha pengarna till och när det uppkommer en oväntad utgift är du alltid välkommen att skicka in en ansökan – via webformulär eller ett kort telefonsamtal in till vår kundtjänst. Styr helt själv över dina uttag från kontokrediten på upp till 30 000 kronor – liksom över takten du betalar tillbaka lånet på. Du har möjlighet att höja din kreditgräns i vissa fall, och då blir du meddelad via “Mina sidor”. Bra att veta är att när du ansöker om att höja en kreditgräns görs en kreditvärdering på nytt – och ett helt nytt kreditavtal skapas ifall det är så att din ansökan blivit beviljad.

Ett lån är personligt

Alla lån är personliga och unika, men vår tjänst är sig lik oavsett vem du är som behöver låna pengar. Om du inte får godkänt på en ansökan bör du kontrollera om dina fakturor är betalda eller om du fått ett kravbrev från Arvato Finance eller om din ekonomi förändrats – och då även din kreditvärdighet. Kreditgränsen kan även ha blivit förbrukad utan att du räknat på det. Titta i “Mina sidor” för att få besked, eller ring upp vår hjälpsamma kundtjänst.

Vi går i bräschen för trygga lån

Snabbt lån eller inte – alla våra lån ska vara trygga att ta. Sedan starten har vi lärt oss mycket, vilket gör att våra låneerbjudanden är tydliga och framförallt säkra att ansöka om. Våra krediter ansöker du om på ett anonymt sätt, och krypterad sekretess gör det omöjligt för någon annan utom du själv att se vad du har för lån hos oss – eller vilka dina personliga uppgifter är.

Senaste nytt

Pensionssparande: Att tänka på för olika åldrar
8 November, 2021

Är man inte tillräckligt insatt så är det inte lätt att förstå hur man ska tänka kring sitt pensionssparande. Det… »

Läs mer
Maximera din föräldraledighet
8 October, 2021

I Sverige har vi generösa regler för föräldraledighet som många andra länder inte har, dock kan dessa regler vara lite… »

Läs mer
Villapriserna har slutat stiga
8 September, 2021

Under Coronapandemin började villapriserna stiga kraftigt till följd av att allt fler började vara hemma mycket mer och gott om… »

Läs mer

Villkor: Expresskredit är ett varumärke som tillhör GF Money Consumer Finance Aktiebolag med Organisationsnummer: 556876-2578. För att få låna pengar via Expresskredit krävs det att du är myndig, är svensk medborgare sedan fem år tillbaka och blir godkänd enligt den kreditprövning Expresskredit tillämpar. De kostnader som tillkommer på respektive lånebelopp är räntan som baseras på aktuellt lånebelopp, en uppläggningsavgift om 320 SEK, uttagsavgift om 49 SEK och en aviavgift om 35 SEK. . Vid utebliven eller försenad återbetalning utgår en första påminnelseavgift om 60 SEK efter fem dagar från förfallodatum, efter 10 dagar utgår ytterligare en inkassoavgift på 180 SEK. Om ingen inbetalning har kommit efter andra påminnelsen (inkasso) går ärendet vidare till Kronofogdenmyndigheten (ytterligare avgift om 680 kr) vilket kan innebära att du får en betalningsanmärkning.

Denna kredit kan medföra skuldsättning som belastar din ekonomi negativt, vill du ha hjälp med din ekonomi kan du vända dig kostnadsfritt till din kommuns budget- och skuldrådgivare.

Information om våra lån – vi erbjuder en revolverande kredit – Max. effektiv årsränta 76,71%. Max. nominell årsränta 39,3%. Exempel: Vid utnyttjad kredit på 15 000 kr i 12 månader där krediten betalas med minst att betala under de första 11 månaderna och resterande del av kreditbeloppet sista månaden uppgår den effektiva räntan till 56,73 %. Totalt att betala 20 996 kr (ca 1 750 kr per månad).