Snabblån

Våra snabblån passar perfekt när du behöver extra tillskott i kassan! Välj själv hur du vill lägga upp delbetalningen, låna enkelt och flexibelt upp till 30 000 kronor.

Nyårskampanj! Vi bjuder på första uttagsavgiften i januari, värde 49 kr
Läs mer om kampanjen

Besked direkt Flexibelt kreditkonto

Jag vill ta ut

Betala 350 kr/månad

Månadsränta 98.25 kr

Lånebelopp
1 000 kr
Betala
350 kr/månad
1 000
15 000
30 000

Besked direkt

Flexibel kreditkonto

Saknar du våra tidigare lån? Använd vår flexibla kontokredit och betala av snabbt, du bestämmer själv hur länge du vill behålla pengarna.

Denna kredit är en högkostnadskredit och kan medföra skuldsättning. Notera att du inte ska ansöka om att låna om du vet att du inte har möjlighet att återbetala. Om du behöver hjälp med din ekonomi kan du vända dig kostnadsfritt till din kommuns budget- och skuldrådgivare.

Kreditgräns: 5 000 - 30 000 SEK. Minsta månadskostnad 6 % av total skuld eller 350 kr, vilket som är högst. Uppläggningsavgift 320 kr, Uttagsavgift 49 kr, Aviavgift 35 kr, Månadsränta 3,8 %, Nominell årsränta 39,3 %. Effektiv ränta för uttag om 15 000 kronor är 56,73 % som återbetalas i tolv månader, varav elva betalas med lägsta belopp och den tolfte månaden resterande skuld, totalkostnad 21 055 kronor.

Vad tycker de som har lånat?

Ansök om snabblån och kontokredit

Det är busenkelt att söka snabblån hos oss

Fyll i vårt enkla formulär

Identifiera dig via BankID

Få ditt besked

Snabblån och kontokredit hos Expresskredit

På Expresskredit erbjuder vi snabblån & kontokrediter som inte kräver varken garantier eller borgen av dig som låntagare. Hos Expresskredit kan du enkelt fylla i vår ansökan om snabblån direkt här på vår hemsida, har du lånat av oss tidigare kan du även söka enkelt via telefon.

Vi erbjuder dig som privatperson att flexibelt och enkelt låna upp till 30 000 kr och vi har som mål att erbjuda dig marknadens bästa och tryggaste snabblån. Många av våra kunder använder vårt snabblån till att lösa situationer där man tillfälligt har brist på pengar eller där man helt enkelt behöver en liten buffert till det oförutsedda. Att använda vår lånetjänst är busenkelt! Ansökan är gratis och du får svar angående ditt snabblån direkt.

Vad är Expresskredit?

Expresskredit är flexibel och enkel kontokredit på upp till 30 000 kronor där beskedet kommer snabbt och du enkelt kan styra din egen kredit på vår hemsida.

Kreditkort på nätet

Vårt snabblån fungerar precis som ett kreditkort men på nätet

Enkel prissättning

Precis som ett kreditkort betalar du endast för utnyttjat belopp

Alltid tillgängligt

Krediten är alltid tillgänglig, du kan nå den genom mina sidor från mobilen eller datorn

Ansök nu

Varför ska du välja Expresskredit?

Expresskredit white logo

Flexibel kredit

Vår produkt är flexibel, när du ansöker om en kredit hos får du ett kreditutrymme på upp till 30 000 kronor. Du kan själv välja hur mycket du vill använda av utrymmet. Du betalar endast ränta på det belopp du har använt.

Flexibel återbetalning

När du har tagit ut det belopp som du behöver kan du välja mellan att betala minsta beloppet per månad, som är 6 % av total skuld eller 350 kronor. Vilket som är högst av dem två. Men du kan också välja att betala av krediten snabbare eller helt och hållet lösa hela skulden när du vill utan kostnad.

Gratis ansökan utan krångel

Ansökan hos oss är helt gratis och inga extra ansökningskostnader tillkommer. Vi har även gjort vårt bästa att göra hela processen så enkel som möjligt utan krångliga avtal eller formulär.

Anonymitet och ingen UC

Ansökan och krediten hos oss är anonym. Vi behandlar din ansökan med högsta möjliga sekretess och ingen kan få reda på att du har en kredit hos oss om de inte har tillgång till din e-postadress. Vi använder oss inte av UC så vår kreditupplysnings påverkar inte din kreditvärdighet. Har du Kivra kommer även kreditupplysnings kopian dit.

Etablerad aktör på marknaden

Expresskredit har funnits på den svenska marknaden sedan 2008 och har under dess tid beviljat krediter till mer än 100 000 nöjda kunder. Vi har även tillstånd att bedriva konsumentkreditgivning av Finansinspektionen och lyder under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket.

Senaste nytt

Så sparar du till din första miljon
14 mars, 2019

Om du sätter igång med ditt sparande tidigt och följer ett antal regler är drömmen om att ha en miljon… »

Läs mer
Så förutspås bomarknaden 2019 bli
12 januari, 2019

Det har gått över ett år sedan priserna på bostadsrätter i främst större städer i Sverige började falla, rejält. Under… »

Läs mer
Blir det lågkonjunktur snart?
10 januari, 2019

Många nationalekonomer menar att toppen är nådd – Sverige befinner sig allra högst upp på högkonjunkturens skala och snart viker den… »

Läs mer