Spara pengar med mobilen

27 February, 2012

Start » Nyheter » Spara pengar med mobilen

Marknaden för mobilapplikationer växer snabbt. Idag är det inte längre exklusivt att äga en smartphone, det har snarare kommit att bli något av en självklarhet. I och med att tiderna förändrats så har även utbudet utvecklats. Nu finns det en mängd med smarta applikationer som du kan ladda ner till din telefon för att spara pengar.

Digitala kuponger

Nu kan du slippa hålla koll på alla urklippta rabattkuponger som du aldrig riktigt minns vart du lagt. I och med teknikens utveckling så har även systemet för rabatter förbättrats. Förutom att du nu kan ha alla kuponger samlade på ett och samma ställe så bidrar du även till en bättre miljö då digitala kuponger varken skövlar skog eller skräpar ner på gatan.

Rabble är en applikation som erbjuder dig digitala rabattkuponger på en mängd olika företag i din närhet med hjälp av GPS:en i din telefon. Appen anpassar erbjudandena beroende på din nuvarande position.

Online Kuponger är en applikation som påminner mycket om Rabble. Med hjälp av den kan du få erbjudanden som är giltiga i närheten av där du befinner dig. Det enda du behöver göra är att visa upp den digitala kupongen i kassan för att utnyttja rabatten.

Få bättre koll på din ekonomi

Det finns en mängd olika applikationer att ladda ner, både Apple Store och Android Market för att du ska få bättre koll på din ekonomiska situation. Här har vi listat några användbara applikationer:

  • Mina utgifter – För 15 kronor får du tillgång till denna applikation som hjälper dig att dokumentera dina utgifter med några få knapptryckningar. På så vis får du en god överblick av hur mycket pengar du lägger på varje enskild post varje månad.
  • Parkdroid – hjälper dig att hitta tillbaka din bil med hjälp av GPS:en samt innehåller en timer som visar dig hur länge du stått parkerad. En perfekt app för att undvika P-böter.

  • Lånekalkylator – tar reda på vad det egentliga priset blir om du väljer att köpa något på avbetalning.
  • Valutaomvandlare – hjälper dig att få en bra överblick hur mycket pengar du kommer att få ut efter du ha växlat till en utländsk valuta.
  • Cashtrack – håller koll på dina utgifter och inkomster, samlade på ett och samma ställe för en bra överblick.