Smslån

Start » Smslån

Saknar du våra populära SMSlån? Då kan du istället prova våra betydligt smidigare och ännu mer populära kreditupplägg på upp till 30.000 kronor. Ansök via vår hemsida eller ring oss på 018 71 00 03 om du redan är låntagare hos oss. Läs mer om vårt smidiga låneupplägg här.

Som ett SMSlån, men…

På Expresskredit.se är vår största ambition att skapa en ekonomisk trygghet för dig som behöver en buffert till livets oförutsedda händelser. De populära smslånen är därför ersatta med våra ännu smidigare och tryggare kontokreditupplägg. Genom att erbjuda våra kunder en maxkredit på 30.000 kronor kan du själv välja att utnyttja hur mycket du vill av den summan. Sedan betalar du bara tillbaka det du har lånat.

Fördelar med det nya upplägget:

  • Smidigare: bestäm själv hur mycket du behöver.
  • Enklare: ansök via hemsidan.
  • Snabbare: har tillfällig brist på pengar? Vi hjälper dig att täcka upp.
  • Påverkar inte din kreditvärdighet. Våra upplägg påverkar inte din kreditvärdighet och vi registrerar inte våra smslån eller upplägg hos UC.

Vi har över tio års erfarenheter av smslån och kreditgivning till våra kunder. Våra lån har hjälpt tusentals kunder att täcka upp för oförutsedda utgifter.

Vi sätter inget värde i vad du behöver smslån till

Har bilen pajat, eller är du mitt i en flytt? Vi lägger ingen värdering i vad det är du behöver dina pengar till. Dessutom är ansökan om ett kreditupplägg hos oss helt anonym. Ansökan är gratis och innebär inga krångliga avtal eller formulär. Vi ställer egentligen bara ett krav på dig som kund: att vi bedömer din återbetalningsförmåga som god.

Vår affärsidé är mycket enkel: vi erbjuder trygga upplägg som ersätter ett traditionellt smslån. Mestadels är livet svårare att räkna ut än att man vet exakt vad man behöver vid enskilda tillfällen. Tvärtom behövs allt som oftast en buffert som finns tillgänglig för både mindre och större uttag. Det gör också att du själv kan välja hur mycket du ska ta ut.

Samma krav som med smslån

För att kunna erbjuda dig den trygghet du behöver i din vardag ställer vi några krav på dig som låntagare. Vi erbjuder inga lån till dig som är under 18 år. För att få låna hos oss måste du vara mellan 18-72 år och ha en deklarerad inkomst i Sverige de senaste två åren. Dessutom bör du ha varit folkbokförd i Sverige i minst fem år för att vi ska kunna godkänna din kontokredit.

Den absolut största fördelen som gett oss den positiva feedbacken från våra kunder är den flexibla återbetalningen. Vi tänker inte låta dig betala tillbaka mer än det du har lånat, till skillnad från smslån som alltid var en fast summa. Visade det sig att du inte behövde totalsumman på 30.000 kronor? Då tänker vi inte kräva tillbaka den summan heller.

Under tillsyn av Finansinspektionen

Vi arbetar under tillsyn av Finansinspektionen som har godkänt vår verksamhet. Vi är en av Sveriges tryggaste långivare och har verkat i branschen i över tio år.