Privatlån - Expresskredit

Privatlån

Start » Privatlån

Privatlån online – i lägre belopp

Gör som så många andra – ansök om ett enkelt privatlån på nätet här hos oss på Expresskredit. Det går fort att få besked om lånets beviljande.

Fyll i din ansökan om lån enkelt här

Det är inte svårt att ansöka om ett privatlån hos oss på Expresskredit, och du kan ansöka om upp till 30 000 kronor utan att behöva lämna säkerhet. Vi granskar snabbt din ansökan och återkommer med besked om huruvida du fått ditt önskade belopp beviljat eller inte. Utan krångel eller onödig byråkrati, administration eller frågor om lånets ändamål.

Expresskredit tar ansvar i en osäker och bred bransch.Vi tar hänsyn till din situations helhet när vi kontrollerar uppgifterna i din låneansökan. Även om det är lätt att göra en ansökan online, vill vi att lånet ska vara tryggt och säkert att ta. Utan att försätta dig i en svår ekonomisk situation.

Privatlån på upp till 30 000 kronor hos Expresskredit

 

Med 30 000 kronor kommer du långt när det gäller uppfyllande av drömmar, eller verkställande av behov i hemmet. Kanske har nödvändiga vitvaror gått sönder, som kyl, frys, tvättmaskin eller diskmaskin? Dessa är kostsamma och det är inte alltid man har resurser att köpa nytt när något oväntat sker. Då är ett privatlån på 10 000 kronor perfekt. Eller är det snarare så att du vill unna dig själv en resa någonstans med familjen? Även då kan ett lån på en viss summa vara välbehövligt och önskvärt. Det du vill låna till är upp till dig, vi ställer inga frågor och låter dig sköta ditt liv. Det viktigaste för oss är att du uppfyller våra grundkrav och villkor för att få ett lån beviljat.

Förutsättningar för att få privatlånet beviljat

 

Ett lån till en person som har skuldsaldo, utmätningsförsök eller aktiva ärenden hos Kronofogden är inte ett tryggt lån. Det förbättrar inte situationen, utan förvärrar den. Det är därför du som ansöker om privatlån hos oss på Expresskredit alltid ska vara utan betalningsanmärkningar och obetalda skulder. Vi vill stå för ansvar och säkerhet på lånemarknaden. Fler av våra krav för att bli godkänd för privatlån är följande:

  • Du har deklarerad inkomst sedan minst två år tillbaka
  • Du är folkbokförd i Sverige sedan fem år
  • Du är mellan 18 och 72 år
  • Du har svenskt mobilnummer och en e-postadress
  • Du har inga aktiva ärenden hos Kronofogden eller skuldsaldo
  • Du har inget pågående lån hos oss

Vi ser alltid till situationen som en helhet och granskar alla fall utifrån sina fakta. Ju mer information om din situation du får med i ansökan, desto snabbare går det att få besked om lånets godkännande. Om det saknas något, som en lönespecifikation, då kommer vi begära in detta innan vi kan påbörja en kontroll. Identifiera dig enkelt med BankID och fyll i alla uppgifter online, det gör att vi kan återkomma fortare med besked.

Tryggt och anonymt med Expresskredit!

 

All vår kommunikation med dig sker under stark kryptering, och ingen av dina personliga uppgifter lämnade i formuläret kommer tredje man tillhanda. Det är bara du som får besked om lånets beviljande och de fakturor vi skickar ut efterhand. Låna på ett tryggt och konfidentiellt sätt hos oss redan idag.