Om oss

Start » Om oss

SMS lån eller så kallade snabblån har snabbt blivit en populär tjänst i Sverige. Här hos Expresskredit så kan du säkert och bekvämt låna med ett av marknadens enklaste och flexibla sms lån (kontokredit).

Expresskredit som varumärke har funnits sedan 2008 och kreditgivaren bakom Expresskredit har sedan april 2007 i Sverige gett ut snabblån och smslån på över 900 miljoner svenska kronor. Grundpelarna för våra flexibla snabblån är enkelhet, snabbhet (besked), och funktionalitet. Behöver du en påfyllning i kassan vid en oväntad utgift är du välkommen att ansöka om snabblån hos. Ansökan gör du i vårt webformulär eller genom att plocka upp telefonen och ringa till oss. Du väljer själv vilket belopp som passar dig och du bestämmer hur snabbt du vill betala tillbaka lånet. Vi erbjuder en revolverande kontokredit på upp till 30 000 kronor där du kan själv styra över dina uttag och återbetalningstakt.

Kreditgivaren bakom Expresskredit är under tillsyns hos Finansinspektionen som konsumentkreditinstitut och även under tillsyn utav konsumentverket och datainspektionen.