Låna pengar

Start » Låna pengar

Gör en enkel ansökan om lån!

Låna pengar här

Tre enkla steg för att få lån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Ansök om ett lån snabbt och enkelt här på Expresskredit. Med direktutbetalning till ditt konto utan UC är detta förmodligen det smidigaste sättet att låna pengar på. Det enda du behöver göra är att fylla i ett formulär och göra en låneansökan här på vår sida. För att snabba på processen identifierar du dig med Bank-ID och kryssar i de alternativ som passar på din profil. Du väljer ditt önskade belopp och skickar sedan in din ansökan med ett enkelt klick. Låna pengar hos oss redan i dag!

Enkelt att låna pengar hos Expresskredit

Det ska inte vara krångligt att ansöka om ett mindre lån. Vi på Expresskredit har lång erfarenhet i lånebranschen och vet hur enkel, snabb och diskret låneprocessen ska vara. Vi har utformat allt från låneformulär till granskning av låneansökan på ett sätt som gör att det både är tryggt och smidigt att använda. Du kan göra allt på webben och behöver inte fylla i några hemskickade papper. Din ansökan är helt anonym och dina uppgifter hanteras på ett säkert, krypterat sätt på vår hemsida. Du får snabbt besked om du blivit beviljad lånet du ansökt om eller inte. Några starka sidor hos Expresskredit som långivare:

• Det går fort utan att säkerheten tummas på. Din ansökan behandlas så fort den kommer in och inom någon dag har du svaret direkt på skärmen.
• Självklart kan du lösa lånet i förtid eller delbetala det i upp till tre delar.
• Lånen som finns hos oss är alla granskade och godkända av Finansinspektionen.

Lånevillkor som måste uppfyllas

Liksom alla andra seriösa långivare ställer även vi på Expresskredit en del krav på dig som kund. För att säkra din trygghet kräver vi bland annat att du är myndig, har en fastställd återbetalningsförmåga samt pengar kvar att leva på i månaden när du betalat av kostnaden för lånet. Det är viktigt att du har deklarerad inkomst i Sverige från de senaste två åren samt ett svenskt bankkonto där pengarna smidigt kan betalas ut. Du bör även ha en registrerad mailadress och ett svenskt mobilnummer.

Några andra villkor vi ställer för din trygghets skull är att du inte har aktuella ärenden hos Kronofogden. Du ska heller inte ha ett aktivt lån här hos oss Expresskredit när du ansöker om ett nytt, då får du vänta tills det lånet är helt avbetalat innan ett nytt kan bli beviljat. Det kan hända att vår handläggare bedömer att din inkomst är för låg för det lånebelopp du ansöker om, du kan då bli erbjuden en lägre summa i lån i stället. Även ett mindre lån är ett åtagande och vi vill säkerställa att låneprocessen är trygg från start till slut.

Om du blir beviljad ditt lån får du dina pengar på ditt konto nästföljande bankdag. Beloppet betalas ut diskret och du kan välja att få dina fakturor på din mail i stället för i brevlådan.

Låna pengar på ett anonymt och säkert sätt

Att ta ett lån är en personlig angelägenhet och hos oss på Expresskredit kan du verkligen lita på vår diskretion. Din anonymitet och dina personuppgifter hanteras med yttersta hänsyn och alla tjänster du kommer i kontakt med är hårdkrypterade för att aldrig kunna läcka känslig information. Din ansökan är alltid under sekretess.

Ansök om lån under veckans alla dagar och dygnets alla timmar här hos oss. Vi överför pengarna under kundtjänstens öppettider vilka är mellan klockan 8:00 och 18:00.