Låna 1000

Start » Låna 1000

Som ny kund hos Expresskredit kan du låna 1000 kr. Detta är för närvarande det enda tillgängliga lånebelopp som erbjuds för våra nya kunder.

Vårt system kan liknas vid en trappa där man vid det första trappsteget kan låna 1000 kr. När du har lånat 1000 kr och återbetalt detta lån kommer du vid nästa ansökan att kunna låna 1000 kr på nytt eller om du så önskar; 2000 kr. Om vi har registrerat ett lån på 2000 kr som återbetalt kommer du nästa gång att kunna ansöka om 3000 kr, som är det högsta lånebelopp vi erbjuder.

Den totala kostnaden för att låna 1000 kr hos Expresskredit är 350 kr exklusive SMS-avgift (20 kr per SMS). Med ett skatteavdrag på 30% är kostnaden för lånet 245kr.

Då du vill låna 1000 kr och skickar in en ansökan görs ett antal tester där vi bland annat kontrollerar att mobilnumret du använder vid din ansökan är personligen registrerat på dig och icke-hemligt. Vi gör även en kreditupplysning för att se om du har en ordnad ekonomi. För att avgöra detta använder vi oss av scoring, vilket innebär att det kan vara möjligt att bli beviljad lån trots betalningsanmärkningar. Dessa tester görs för varje ansökan vi får in, oavsett om du vill låna 1000 kr eller något av de andra lånebeloppen.

Det kan vara bra att komma ihåg att det vanligtvis tar tre till fyra bankdagar innan vi ser att en återbetalning har registrerats. När allt är klart kommer du att få ett SMS utskickat till mobilnumret du använt vid din ansökan som bekräftelse på att din återbetalning har registrerats.

Ansök om ett smslån gör du enkelt genom att skicka ett SMS eller använd ansök om ett webblån via formuläret på vår hemsida.

Obs! Kom ihåg att inte ansöka om ett lån på fel grunder, t.ex. att ansöka om ett smslån eller webblån för att återbetala en annan skuld. Det har hänt att personer satt detta i system och sökt kredit hos flera lånegivare och därför hamnat i en skuldfälla. Vi rekommenderar då att man istället ansöker om ett större lån med lägre ränta för att kunna betala av sina skulder på ett billigare sätt.