Låna 10 000 kr

Start » Låna 10 000 kr

Låna 10 000 kr hos Expresskredit

Ansök om lån online!

Skicka in en enkel ansökan – låna 10 000 kronor!

Ansök om ett mindre lån på 10 000 kronor redan idag här hos oss på Expresskredit. Det är både smidigt och enkelt att göra en låneansökan direkt på sajten och du får ett förhandsbesked på huruvida lånet blir beviljat eller inte inom några minuter. Perfekt för dig som vill ha svar direkt och behöver ett extra tillskott i kassan. När du fått lånet beviljat väljer du själv hur du vill lägga upp betalningen och löptiden på lånet. Gör din ansökan här hos oss redan idag och gör den på exakt det sätt som passar dig.

Ett lån på 10 000 kronor är att räkna som ett mindre lån där du som låntagare inte behöver lämna säkerhet eller garanti i form av pant och liknande. Det enda som krävs är att du fyller i ansökan, väljer belopp och skickar in. Enkelt och tryggt!

Ett tryggt lån


Lån ska vara trygga att ta. Särskilt ett litet lån på 10 000 kronor. Men för att det ska vara så säkert som möjligt för dig som låntagare sätter vi ett antal krav du måste uppfylla för att få lånet beviljat. Bland annat är det av vikt att du kan identifiera dig elektroniskt, då ingen ska kunna ta ett lån i ditt namn. Du bör även ha en fast månadsinkomst som ger dig nog med pengar att leva på i månaden efter att du betalat av på lånet.

Några fler av de viktiga villkor som finns för att du ska få ta ett lån är bland annat de som följer nedan:

• Du som ansöker är en myndig, svensk medborgare
• Du har en fast månadsinkomst som du kan leva på
• Du är folkbokförd i Sverige de senaste fem åren
• Du har en deklarerad inkomst i Sverige från de senaste två åren
• Du får inte ha aktiva ärenden eller skulder hos Kronofogden
• Du får inte ha betalningsanmärkningar
• Du får inte ha ett aktivt lån hos Expresskredit
• Du har e-postadress, mobilnummer samt ett svenskt bankkonto för insättning av pengarna du lånat
.

Att ta lån hos Expresskredit

 

Det finns flera fördelar med att välja Expresskredit när du ansöker om att låna om 10 000 kr. Först och främst är vi helt öppna med vad lånet kostar i form av ränta. Det finns inga dolda kostnader i för av uppläggningsavgifter och årsavgifter inbakade i det finstilta. Du ser exakt vad det kostar att ta ett lån.

Fler fördelar är att du alltid får ett snabbt besked om huruvida du har fått lånet beviljat eller inte, antingen på din telefon eller på sajten när du är inloggad på ditt konto.
Det är smidigt och går snabbt att ansöka om lån hos oss. Det enda du behöver göra är att fylla i formuläret, identifiera dig och sedan får du direkt ett förhandsbesked när du skickat in din ansökan om lån.


Ansök om ett snabblån på Expresskredit idag