Kreditlån - Expresskredit

Kreditlån

Start » Kreditlån

Gör en enkel ansökan om kreditlån!

Ansök om upp till 30 000 kr

Tre enkla steg för att få kreditlån

Välj ditt önskade belopp

Fyll i vårt enkla formulär

Ta emot dina pengar

Ansök om ett smart och säkert kreditlån hos oss på Expresskredit. Med en snabb och trygg process får du direkt ett förhandsbesked om huruvida din låneansökan blivit beviljad eller inte. Först och främst fyller du i ditt önskade lånebelopp och sedan måste du identifiera dig så vi vet att du är du. När lånet blivit beviljat överförs pengarna till ditt konto utan fördröjning. Ansök om ett kreditlån redan idag!

Ett smidigt och tryggt kreditlån hos Expresskredit

Vi vill att det alltid ska vara så tryggt och smidigt som möjligt att låna pengar vid oförutsedda utgifter eller när du bara behöver en extra slant i kassan. Du gör enkelt en ansökan om kreditlån online här hos oss på Expresskredit. Du fyller i ditt önskade första uttag, du både kostnadsbild och får en överblick på betalningsplanen för det aktuella lånet. Betala minsta belopp eller betala av hela skulden efter 30 dagar.

Det går att ansöka om lån både via laptop och med smartphone, välj det sätt som passar dig bäst.

Kreditlånets villkor

Ett kreditlån är lån utan säkerhet. Vi har ett antal krav på dig som låntagare för att låneprocessen ska bli så säker som möjligt. Till exempel beviljar vi endast lån till myndiga personer med som kan identifiera sig.

Våra krav och villkor är vidare som följer:

Du ska ha en fastställd, god betalningsförmåga
Du ska klara en kreditupplysning och ha tillräckligt hög kreditvärdighet
Ett svenskt bankkonto
En taxerad inkomst i Sverige för de två senaste åren
Ett mobilnummer och en e-postadress
Du får inte ha pågående ärenden eller skulder hos Kronofogden

Om du sedan tidigare har ett lån hos oss på Expresskredit måste du tillfullo betala tillbaka hela lånesumman och dess räntekostnader innan du kan ta ett nytt lån. Det kan ta upp till tre dagar innan ett återbetalat lån registreras som färdigt. Det gör att du kan få vänta i tre dagar innan du kan ansöka om ett nytt kreditlån hos oss.

Om din kreditvärdighet bedöms som för låg för ditt önskade lånebelopp, kan vi erbjuda dig ett lån på en lägre summa. Om du blir beviljad din kredit får du veta inom en bankdag från det att låneansökan skickats in.

Några vanliga frågor om kreditlån

Hur länge tar det innan pengarna inkommer på kontot? Det är något många frågar oss om. Svaret är att vi betalar ut pengarna under våra öppettider direkt efter det att du fått lånet beviljat. Har du Danske Bank eller Nordea kommer pengarna in på ditt registrerade konto direkt, för andra banker tar det en bankdag för pengarna att komma in på kontot.

När vi betalat ut lånet kommer efter några dagar den första fakturan, antingen via mail eller hem till dig i ett diskret brev. Du väljer själv på vilket sätt du vill få fakturan skickad till dig när du gör din ansökan. Vill du förlänga lånet kan du göra det upp till 30 dagar, kontakta oss gärna för mer information om detta. Din ansökan råder under sekretess och ingen utomstående får reda på att du sökt ett kreditlån hos oss. Vi behandlar dina uppgifter i krypterade system och du kan känna dig säker på att ingen kan komma åt dessa. Din säkerhet och anonymitet är A och O.

Har du fler frågor är rådet att läsa mer på sidan med frågor och svar.

Ansök om kreditlån redan idag!

Gör en ansökan om kreditlån på Express och få besked direkt. Känn dig trygg med att pengarna kommer in så fort lånet har blivit beviljat och att lånet inte registreras hos UC.