Kredit - Expresskredit

Kredit

Start » Kredit

Ansök om kredit hos Expresskredit

Ansök om smidig kredit online!

Gör en enkel ansökan om kontokredit hos oss

Det ska vara lätt att ansöka om lån om du uppfyller alla krav. Med en kredit hos Expresskredit är det enklare än någonsin. När du gör en ansökan identifierar du dig elektroniskt och säkert med BankID, fyller i uppgifter om din inkomst och huruvida du har några betalningsanmärkningar eller inte. Om du blir beviljad kredit hos oss får du direkt ett besked om när pengarna blir tillgängliga för dig att använda.

Vi beviljar dig det högsta kreditutrymmet som vi bedömer att din ekonomi klarar av. Men det innebär inte att du behöver använda dig av all kredit som finns tillgänglig på ditt konto. Du väljer själv hur mycket av summan du vill använda.

Gör en snabb och smidig ansökan om kredit här hos oss redan nu. Låna pengar på ett tillförlitligt sätt med Expresskredit.

En flexibel kredit med skydd


För oss på Expresskredit är det viktigt att du som kund hos oss är trygg i ditt låntagande. Lånandet av pengar sker alltså på både dina och våra villkor och vi gör vårt yttersta för att skydda din ekonomi samtidigt som kraven vi ställer på dig säkerställer en trygg kredit.

Som nämnt beviljar vi dig det högsta kreditutrymmet som vi bedömer att din ekonomi klarar av. Du väljer ditt första uttagsbelopp när du ansöker och vi gör en kreditvärdering för detta belopp och bedömer om det fungerar i din ekonomiska situation. Om du inte klarar detta rent ekonomiskt kommer du heller inte bli beviljad krediten.

Vi kan även av olika skäl begränsa din möjlighet att använda krediten, till exempel om du är kund sedan tidigare och försenad i dina återbetalningar. När du visat att du utan problem kan betala tillbaka det minsta beloppet på din kredit i månaden kommer du stegvis kunna utnyttja hela din beviljade kredit.

Våra krav för lån på Expresskredit

 

För att kunna få en kredit beviljad krävs det att du är folkbokförd i Sverige och har deklarerad inkomst här sedan minst två år tillbaka. Du ska ha varit bokförd i Sverige i minst fem år och ha en fast månadsinkomst. Givetvis är du även myndig och kan identifiera dig digitalt och säkert med BankID. Genom att vi ställer krav på din möjlighet att styrka din identitet vill vi skydda dig från att få din identitet stulen och använd på ett sätt som skadar dig. Det gör att lån hos oss är säkra och utformade på ett sätt som sätter kundens trygghet i främsta fokus.

Sammanfattningsvis är kraven följande:

• Du som ansöker är vid tillfället myndig och svensk medborgare
• Du har en fast månadsinkomst och har deklarerad inkomst från de senaste två åren
• Du ska ha varit folkbokförd i Sverige de senaste fem åren
• Du får inte ha aktiva ärenden hos Kronofogden eller skuldsaldo
• Du bör ha en e-postadress, ett mobilnummer samt ett svenskt bankkonto

.

Kredit hos Expresskredit

 

Ta ett flexibelt snabblån i form av kredit hos oss redan idag. Ansök smidigt, tryggt och enkelt online genom att fylla i vårt formulär.