Ansök om kontokredit – smidigt kreditkonto utan UC

Kontokredit

Start » Kontokredit

Behöver du täcka upp för en oförutsedd händelse? Med vår kontokredit – även kallad kreditkonto – täcker vi upp det du behöver. Snabb utbetalning och ingen tidsbegränsning på hur länge du kan ha beloppet innestående. Och det bästa av allt? Du betalar bara tillbaka det du har utnyttjat.

Läs mer om hur vår kontokredit och kreditkonto fungerar här hos oss på Expresskredit.se.

Kreditkonto – ett kreditkort online

Är du i behov av ett snabbt lån som kan täcka upp dina utgifter på ett snabbt och smidigt sätt? En kredit som alltid finns tillgänglig i din smartphone eller i din dator? Ett kreditkonto är ett låneupplägg där du blir beviljad en lånesumma från oss som sedan ligger redo för utbetalning. Ta sedan ut det du behöver från lånesumman – och betala bara tillbaka för det du faktiskt har utnyttjat. Kreditkontot finns tillgängligt var du än är.

På Expresskredit.se erbjuder vi bara trygga lösningar och flexibla krediter för dig som behöver en extra buffert för oförutsedda utgifter.

Fördelar med vår kontokredit:

  • Enkel ansökan med Bank-ID – inga krångliga formulär
  • Besked direkt
  • Alltid tillgänglig kredit
  • Betala bara ränta på det utnyttjade beloppet

Vi är en etablerad aktör på marknaden och har tillstånd att bedriva vår verksamhet av Finansinspektionen och Konsumentverket.

Alltid tillgänglig kredit – allt som behövs är en smartphone

En kontokredit har fördelen att alltid vara tillgänglig. Det går enklast att jämföra med ett kreditkort, men har fördelen att du alltid har det tillgängligt via din dator eller smartphone. Det är, lite enklare förklarat, ett virtuellt kreditkort online. Det gör att du enkelt kan utnyttja önskat belopp när du vill och strunta i att ta ut mer än du behöver för tillfället.

Ett kreditkonto täcker upp dina behov just nu

Vi vet att livet inte alltid erbjuder förutsägbara händelser. Bilservicen krävde mer än vad du hade förväntat dig, skolstarten kom med krav på nya kläder till barnen, a-kassan räckte inte till den här gången. Att ha en buffert är något som alla behöver och gör en människa tryggare i vardagen. Behovet för din kontokredit kan se olika ut under olika tidsperioder. Vad som idag kunde vara ett behov att utnyttja 2.000 kronor kan nästa månad bara vara 500 kronor och vice versa. Det är därför vi vill erbjuda ett låneupplägg som gör att behovet går före. Dessutom ska du inte betala tillbaka mer än det du faktiskt behöver använda.

  • Hos oss kan du teckna ett låneupplägg med kontokredit på upp till 30.000 kronor. Delbetala, eller betala tillbaka allt på en gång.

Trygg kontokredit från Expresskredit.se

Lån utan UC, snabb utbetalning och ett tillgängligt belopp var du än befinner dig. Låter kontokredit för bra för att vara sant? Lugn. Vi är en etablerad aktör på marknaden och har funnits sedan 2008. Vi arbetar under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket och har hundratusentals nöjda kunder. Tack vare våra flexibla lösningar och våra standardkrav är våra kunder trygga med vår verksamhet. Ansök om vårt kreditkonto redan idag. Vi handlägger alla ärenden blixtsnabbt och du får besked direkt.

För att beviljas kontokredit hos oss behöver du vara över 18 år, vara folkbokförd i Sverige i minst fem år och ha en deklarerad inkomst. Vi beviljar inte lån om du har pågående betalningsanmärkningar.