Koll på ekonomin

26 July, 2015

Start » Nyheter » Koll på ekonomin

Vi på Expresskredit vet hur viktigt det är att ha koll på sin ekonomi för att få den att gå ihop och vi vet också vikten av att kunna låna pengar enkelt när det tryter i plånboken – för det är nämligen något som du vid det här laget vet med dig att du kan göra hos oss.

Som ny kund kan du låna upp till 5 000 kronor och som återkommande kund upp till 8 000 kronor och ibland är det just ett litet lån som kan lösa många ekonomiska problem. Men vad som egentligen är viktigt är att få grepp om sin privatekonomi och detta är något som Konsumentverket kan hjälpa till med.

Ekonomi kan vara både roligt och krångligt på samma gång, men vi på Expresskredit vet hur du ska gå tillväga för att istället göra ekonomin rolig och enkel – och det är genom att ta tag i din privatekonomi på ett smart och effektivt sätt. Till din hjälp kan du nämligen använda Konsumentverkets broschyr ”Koll på pengarna” vilket är en publikation som verket uppdaterar och publicerar varje år för att hjälpa hushåll att helt enkelt få koll på sin ekonomi. I den finns tips och råd, handfasta förslag och olika tabeller som du själv fyller i för att se din ekonomiska situation svart på vitt. Har du till exempel verkligen koll på vad allt kostar varje månad såsom din bil, mat och försäkringar med mera? I broschyren kan du enkelt skriva ner alla utgifter och inkomster för att på så vis se vad som exempelvis kan styrkas helt eller minskas i kostnad så att du sedan har mer pengar över vid månadens slut – och det är smart att göra. Med andra ord tycker vi på Expresskredit definitivt att denna kan vara värd att slänga ett öga på, framför allt nu inför sommarsemestern då de flestas plånböcker blir något lättare.

Läs mer om Koll på pengarna hos Konsumentverket