Expresskredit lanserar en ny hemsida och ny produkt!

2 June, 2014

Start » Nyheter » Expresskredit lanserar en ny hemsida och ny produkt!

Idag lanserar vi vår nya fina hemsida och vi ändrar även om vår nuvarande produkt till ett mer flexibelt snabblån.

Hemsidan

I en tidigare artikel där vi upplyste om att vi har bytt logotype pratade vi om vår nya hemsida. Nu är den nya hemsidan och den nya produkten äntligen här! I och med den nya hemsidan har vi inte längre två separata hemsidor för din mobil eller dator. Allt sker nu via samma hemsida och den anpassar sig till din upplösning. Vi passade även på att fylla på med mer hjälpsam information genom att lansera sektionen så fungerar det. Vi har förhoppningar att den nya hemsidan kommer leda till att din upplevelse hos oss blir en bättre och enklare än den tidigare.

Vårt flexibla snabblån

Nu har du möjlighet att låna mera flexibelt, du kan nu välja att låna vilket belopp du vill med en 100 kronors intervall. Du kan välja att låna mellan 500 till 8 000 kr. Du väljer själv vilket belopp du vill låna, om du behöver 2 300 kr kan du välja det hos oss. Du får även möjligheten att välja hur länge du vill ha lånet. Du har möjligheten att välja mellan 30, 60 eller 90 dagar. Vid lån över 30 dagar kommer du ha möjligheten att delbetala ditt lån. Vi passade även på att sänka priset på upp till 28% på några av våra lägre belopp. För information om vad det kostar kan du se under vår sektion priser & lånetak.

Ett nytt sätt att identifiera sig

Vi passar även på att lansera att nytt sätt att identifiera dig. Vi har tagit bort möjligheten att identifiera sig via sin mobiltelefon då det nu anser alldeles för osäkert och oseriöst. Istället lanserar vi möjligheten att få hem ett bekräftelsebrev hem till sin adress med en kod som du använder för att bekräfta din identitet. Du kan fortfarande använda våra andra alternativ för att säkert identifiera dig, t.ex bankid.