Erbjudanden, rabatter och kampanjer

25 May, 2015

Start » Nyheter » Erbjudanden, rabatter och kampanjer

Vi på Expresskredit vill att du som kund hos oss alltid ska veta vad vi har på gång och vad som är nytt och fräscht här på Expresskredit.se. Därför vill vi skicka ut en liten påminnelse om att följa vårt nyhetsbrev.

Vill du ha vara uppdaterad på vad som är aktuellt hos oss på Expresskredit rekommenderar vi dig att följa vårt nyhetsbrev som kontinuerligt skickas ut till våra prenumeranter. Du hittar registrering för prenumeration på nyhetsbrevet direkt på Expresskredits startsida och allt du behöver göra är något så enkelt som att fylla i din e-postadress.

Vad får du i prenumerationen på nyhetsbrevet?

I nyhetsbrevet meddelar vi dig bland annat om allt som är nytt, förändringar som sker på sajten så som ändringar i lånebeloppsalternativ, öppettider och liknande. I nyhetsbrevet ges du även möjlighet att delta i olika tävlingar med varierande priser och du får reda på vilka erbjudanden och rabatter som finns att tillgå.

Så gör du för att prenumerera:

1. Fyll i din e-postadress och klicka på knappen Prenumerera.
2. Du kommer få en bekräftelse skickad till den e-postadress som du angett.
3. Klicka på länken i meddelandet för att bekräfta att du vill ha prenumerationen.
4. Du har nu blivit tillagd som prenumerant och kommer kontinuerligt att få meddelanden från oss.

Skulle du vilja sluta prenumerera på nyhetsbrevet finns alltid en länk med längst ner i varje nyhetsbrev som du kan klicka på för att avregistrera dig. Om du senare vill återuppta prenumerationen är det bara att registrera dig igen på Expresskredits startsida.