En hälsning från vår kundtjänst

23 October, 2014

Start » Nyheter » En hälsning från vår kundtjänst

När det handlar om lån och ekonomi dyker det lätt upp diverse frågor. Det kan handla om hur du gör går till väga för att betala tillbaka det belopp som du har lånat, om det finns möjlighet att delbetala ditt lån eller hur snabbt du kan få pengarna från lånet.

För oss på Expresskredit är det av största vikt att du är fullt införstådd med vad ditt smslån innebär. Det är också därför som vi har tagit fram en ordlista, där du kan läsa in dig på ord som kan vara svårförståeliga för den som inte är insatt i lånetermer. Men det är inte alltid ordlistan räcker som svar på din fråga. Då ber vi dig också kontrollera om din fundering finns bland våra “frågor och svar“. Där tar vi upp de vanligaste frågorna så att du så snabbt som möjligt ska finna ditt svar. Har du trots detta en fråga att ställa till oss, eller om det är någon annan typ av förfrågan så ska du veta att du alltid är välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vår kundtjänst är tillgänglig för dig på vardagar måndag – fredag, 08:00-20:00 samt på lördagar klockan 10:00-18:00.  Du kan välja att kontakta oss per telefon eller via mejl, vad du än föredrar.

Vi strävar alltid mot att ge den bästa service till dig som kund, och menar på att det inte finns några dumma frågor. Välkommen att höra av dig!