Bättre koll på din ekonomi

7 June, 2014

Start » Nyheter » Bättre koll på din ekonomi

Att använda sin mobil för att kolla sitt saldo på kontot, föra över pengar och betala räkningar är någonting som de flesta gör. Numera kan en till och med betala med sin mobiltelefon i butik (mer om det kan du läsa här).

Tydlig översikt av ekonomin

Tink kan du ladda ner till din telefon oavsett om du har en iPhone eller en Android, men du måste ha en smartphone för att kunna ladda ner appen. Det som är bra med Tink är att den är väldigt lätt att använda och förstå, och den visar hur din privatekonomi mår. Med Tink följer du dina inkomister och ser hur mycket pengar som du gjort av med – och också vad du har spenderat pengar på. Den visar tydligt hur mycket pengar du har lagt på kläder, mat eller hyra, och kan lätt bli uppvaknande för de som inte har så stor koll på sina utgifter.

En säker app

Det är enkelt att ansluta till tjänsten. När du har laddat ner appen så ansluter du den till dina banker och kort, och per automatik hämtas dina uppgifter och utgifter för att kategoriseras så att du ser vad det är pengarna har gått till. Du behöver inte heller vara rädd för att det är osäkert att använda appen. Tink använder samma säkerhetslösningar som banker över hela världen, med andra ord är det lika säkert som att logga in på din bank via mobilen.