Året 2015 hos Expresskredit

5 January, 2016

Start » Nyheter » Året 2015 hos Expresskredit

Ytterligare ett år har kommit och passerat, och nu vill vi blicka framåt för att se vad år 2016 har att bjuda på – men först vill vi på Expresskredit blicka tillbaka på året som varit, för visst har det varit ett händelserikt år.

År 2015 började vi med en rad olika kloka råd och information om hur du lånar på bästa sätt, undviker betalningsanmärkningar och vi har även rett ut en hel del krångliga begrepp som förekommer inom branschen. Dessutom har vi följt utvecklingen kring det stundande amorteringskravet från att kravet skulle träda i kraft, satte det på vänt för att slutligen slopa det helt och hållet. Nu pratas det dock igen om ett införande av kravet lagom till våren år 2016. Något vi kommer skriva mer om när eller om det väl händer. Vi har också blickat utanför Sveriges gränser och tagit en dykning in i Greklands, numera nästan bortglömda, bankkris med råd och tips eftersom det ämnet var på tapeten i somras.

Men utöver detta har vi på Expresskredit också hunnit med att hålla några spännande kampanjer, samtidigt som vi lanserat nya lånebelopp och introducerat möjligheten att förlänga ett lån tillsammans med mycket annat.

2015 har vi exempelvis:

Bytt telefonnummer: Något vi började med redan 2014 genom att sakteligen fasa ut vårt gamla betalningsnummer. Nu kommer du istället i kontakt med oss på Expresskredit via 018 71 00 03 och ditt samtal kostar precis som ett vanligt samtal.

Ändrat öppettider: Efter att ha utvärderat våra öppettider mot vår effektivitet och service kom vi fram till att korta ned kundtjänstens öppettider och istället fokusera på högre bemanning under de nya öppettiderna för att kunna ge så bra support som möjligt. Därför är vi, sedan i maj 2015, tillgängliga måndag till fredag 8 – 18. Vi håller helgdagar och röda dagar.

Lanserat Mina sidor: För att göra din tid som låntagare hos oss mer överskådlig gällande dina lån och fakturor. Här kan du logga in och till exempel se alla dina låneansökningar, din betalningshistorik och vilken kontaktinformation som vi har fått till dig. Vi har även lagt till en kontaktfunktion så att du snabbt och enkelt kan höra av dig med både frågor, synpunkter och önskemål. Vill du veta mer om vad som finns under Mina sidor och hur du hittar hit? Klicka här.

Tagit bort lånestegen: Vi har tagit bort vår tidigare lånstege och lanserat belopp upp till 12 000 kronor.