2014 – ett år av utveckling och förnyelse

4 February, 2015

Start » Nyheter » 2014 – ett år av utveckling och förnyelse

Det är dags att tacka 2014 för det år som varit. Och mycket är det som har hänt, med allt från fotbolls-vm till en regeringskris.

Det som legat för fokus för oss på Expresskredit har dock varit utveckling och förnyelse. Har du haft koll på alla de förändringar vi har gjort?

 Här kommer Expresskredits största händelser 2014:

  • Ny logga. Vi kände att det var dags för en ny logga. Med den nya loggan har vi tagit tillbaka samma typsnitt som vi hade i vår första logotyp samt bytt ut vår huvudfärg till en lite ljusare grön. Målet med loggan var att den skulle spegla oss som företag och visa på att Expresskredit är ett företag som ständigt utvecklas och tar fram nya produkter. Lyckades vi? Ni kan jämföra årets logga med de vi haft tidigare här.
  • Ny sajt. Utöver en ny logga har vi även uppdaterat vår hemsida. Den nya sajten gör att det är enkelt att navigera sig oavsett om du använder en mobil eller en dator. Dessutom har vi lagt in mer hjälpsam information genom en sektion som döptes till “så fungerar det” med en förhoppning om att det ska bli lättare att förstå låneprocessen.
  • Ny produkt! En ny logga och ny sajt firades med en ny produkt: mer flexibla snabblån. Produkten innebär att våra kunder har mer valmöjligheter sett till belopp och hur länge de vill låna pengar.
  • Ny identifikation! I och med allt nytt valde vi även att ta fram ett nytt sätt att identifiera kunderna. Anledningen till detta var för att vi ansåg det vara alldeles för osäkert att identifiera sig via mobilen. Numera finns istället möjligheten att få hem ett bekräftelsebrev med en kod som används för identifikation. Säkrare alternativ som bankID tog vi dock inte bort, utan detta finns kvar.

Vad som väntar 2015 vet vi inte än. Vi vet dock att vi kommer att fortsätta att vara ett företag som strävar mot utveckling och alltid gör vårt bästa för att våra kunder ska bli nöjda.